Bekx RPB

Expert op het gebied van visuele reclame

Bekx RPB is een ReclameProjectBureau uit Sint-Oedenrode dat in 1995 opgericht is door Jan Bekx. Hij is van huis uit een ontwerper en uitgegroeid tot een expert op het gebied van visuele reclame. Zijn bedrijf begeleidt bedrijven, overheden en dienstverlenende instanties tijdens huisstijl- en naamswijzigingen. U heeft een behoefte, Bekx RPB werkt dit voor u uit.

Daar waar een naam/logo op staat, wordt door Bekx RPB geleverd. Dit kan onder andere door middel van print, belettering en lichtreclame. Deze technieken kunnen op vele soorten materialen toegepast worden. Bekx RPB werkt samen met diverse toeleveringsbedrijven, om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is. Niet alleen voor offline reclame kunt u bij Bekx RPB terecht. Dankzij zijn ervaring in het ontwerpen is hij ook op digitaal gebied sterk. Zo kan hij uw huisstijl zowel online als offline volledig integreren. Van naambordjes met uw logo tot visitekaartjes.

Indien u interesse heeft in de diensten van RPB Bekx kunt u vrijblijvend een oriƫntatiegesprek aanvragen. Naar aanleiding daarvan wordt een voorstelontwerp gemaakt. In dit ontwerp wordt de gehele uitvoering van een huisstijl- en/of naamswijziging opgenomen. Niet alleen het in- en exterieur, maar ook elementen zoals de belettering van het wagenpark en bewegwijzering. En dit alles wordt natuurlijk volledig verzorgd door RPB Bekx, tegen een gunstig tarief.

Bekx Reclame Projekt Buro        Bolle Akkers 18        5491 NT        Sint-Oedenrode        0413-477066        rpb@bekx.nl