Diensten

Interieur

Interieur

Glasdecoratie

Het gebruik van folie op glas creëert een unieke en elegante uitstraling in je woon- of werkruimte. Door verschillende foliedesigns en -patronen te kiezen, kun je de sfeer en het karakter van een ruimte aanzienlijk veranderen. Van subtiele, effen kleuren tot opvallende geometrische patronen – de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze flexibiliteit maakt glasdecoratie met folie ideaal voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele, elegante uitstraling of een opvallende, statement-making look – glasdecoratie met folie biedt eindeloze mogelijkheden om je interieur een persoonlijke touch te geven. Met de eenvoud van toepassing en het minimale onderhoud is het een aantrekkelijke optie voor zowel huiseigenaren als zakelijke ruimtes.

Interieur

Airtex

Als u op zoek bent naar een wandbekleding die zowel stijlvol als praktisch is, dan is Airtex een uitstekende optie. Deze innovatieve wandbekleding combineert elegantie met functionele voordelen, waardoor het een populaire keuze is geworden voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Airtex biedt een breed scala aan ontwerpen en kleuren, waardoor u uw interieur gemakkelijk kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Van subtiele neutrale tinten tot levendige, opvallende patronen – er is voor elk interieurstijl wel een passende optie. De gladde, strakke afwerking van Airtex geeft uw muren een luxueuze en hedendaagse uitstraling, perfect voor zowel moderne als klassieke ruimtes.

Een ander belangrijk voordeel van Airtex is de akoestische isolatie. Het materiaal absorbeert geluiden en vermindert zo weerkaatsing, wat een rustiger en comfortabeler binnenklimaat creëert. Dit maakt Airtex een uitstekende keuze voor kantoren, vergaderruimtes en andere omgevingen waar goede akoestiek belangrijk is.

Interieur

Frames

Heeft u een kunstwerk, foto of bedrijfslogo die u wilt laten opspannen op een stijlvolle manier? Overweeg dan onze hoogwaardige peesdoekframes. Deze frames bieden een elegante oplossing om uw creaties professioneel te presenteren.

Het frame is ontworpen om uw doek strak en glad te houden, zodat uw kunstwerk op de best mogelijke manier tot zijn recht komt. Het stevige, maar lichte materiaal zorgt voor een stijlvolle uitstraling en is eenvoudig te monteren. Het doek is gemakkelijk uit het frame te halen, waardoor er een mogelijkheid is tot vervanging of afwisseling.

Interieur

Bewegwijzering

Zorgt u voor een duidelijke route door uw bedrijfspand? Laat uw bezoekers moeiteloos de weg vinden naar belangrijke locaties, zoals receptie, vergaderruimtes of kantine. Met onze uitgebreide oplossingen voor bewegwijzering creëert u een professionele en gebruiksvriendelijke routing voor uw pand.

Laat uw bedrijfspand stralen met onze bewegwijzeringsoplossingen.

contact

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op